Kaynarca Ortaokulu

Vizyon: Türkiyeyi layık olduğu uygarlık düzeyine çıkartacak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak toplum içerisinde eğitim, bilim, sanat, teknoloji ve kültür merkezi haline gelmek, bunu oluşturmak için okulu çekim merkezi haline getirmek, eğitim kurumu geliştikçe içindeki öğrenci, öğretmen ve de bağlı olduğu toplumun da gelişeceğini düşünerek okulumuzu her bakımdan geliştirmek

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörleri de dikkate alarak, verimli ve etkili bir biçimde uygulamak, öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerine, yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve bireysel farklılıklarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak, yeteneklerini geliştirmelerine ve sunmalarına ortam hazırlamak ve onları cesaretlendirmek, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ve de öğrencilere dürüstlük, adalet, hoşgörü ve milli değerlere saygı gibi konuları benimsemelerine yardımcı olmak temel görevimizdir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Okula ait pansiyon bulunmamaktadır.
Saatler: Ortaokul 08:45 - 15:20 Destekleme Kursları 15:30 - 17:00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz Kaynarca Merkez dışında Ataköy, Kurudere ve Çayırdere olmak üzere 3 köyden taşımalı eğitime tabidir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Ortaöğretime %100 yerleştirme sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: İL DART TURNUVASI 1.LİĞİ, İL MASA TENİSİ 2.LİĞİ, İL ATLETİZM MÜSABAKALARI DERECELERİ (1.LİK, 2.LİK, 3.LÜK), İLÇE FUTSAL 1.LİĞİ
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: E-TWINNING SCHOOL LABEL E-SAFETY BRONZ LABEL
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: MATEMATİK-FEN BİLGİSİ OYUN TABANLI ÖĞRENME PROJESİ (İSPANYA)

WEB - https://kaynarca39.meb.k12.tr

Adres - Yenicami Mah. Zübeyde Hanım Cad. No.67 Kaynarca / Pınarhisar / KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :Tam Gün-Normal

Yerleşim Yeri - Kaynarca Kasabası Belediyelik ve 2000 Nüfusa Sahiptir. Su Sorunu yoktur.

Ulaşım Yarım saatte bir Pınarhisar ilçe merkezine ve Kırklareli iline araç bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine --> 25 Kilometre İlçe Merkezine --> 5 Kilometre